Uitgelicht

Een boekhouder, wat doet die nu precies? En wat levert me dat als ondernemer op? Zo maar twee vragen die we vaak te horen krijgen. We leggen het je graag uit in dit artikel. Lees wat we voor je doen, wat het kost en wat het je oplevert.

Lees verder
Financieel

De vraag die elke zzp’er zich wel eens stelt: wat is voordeliger, privé een auto kopen of toch een auto van de zaak? En moet ik dan kopen of leasen? In dit artikel zetten op eenvoudige wijze elke optie overzichtelijk voor je op een rij.

Lees verder
Financieel

Het is weer zover, de aangifte inkomstenbelasting staat voor de deur. Als ondernemer het moment om je cijfers op orde te brengen. Maar heb je alles compleet? Of loont het uitbesteden van je boekhouding misschien toch?

Lees verder
Financieel

Zoals je privé één of meerdere goede voornemens hebt gemaakt voor het nieuwe jaar, zo heb je dat waarschijnlijk zakelijk gezien, als zzp’er, ook wel gedaan. Zo niet: wat ging er zakelijk gezien niet zo goed in het afgelopen kalenderjaar?

Lees verder
Financieel

Waar gaat je geld naartoe? Door te begroten en budgetten te maken houd je meer overzicht over het financieel reilen en zeilen binnen je bedrijf en houd je als ondernemer de controle. Maar hoe doe je dit eigenlijk op een goede manier?

Lees verder
Geen artikelen meer
Nieuwsbrief

Ontvang de laatste blogs als eerste in je mailbox.

We sturen je geen reclame.

Meest gelezen artikelen

Meer weten over Numbr?

Neem vrijblijvend contact op.

Wij gebruiken cookies.
Je vindt meer informatie in onze privacyverklaring.

Gelukt!

Het formulier is succesvol verstuurd en zal worden verwerkt. Bedankt.

Afspraak gepland!

Je afspraak is succesvol ingepland. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging.

Betaling gelukt!

Je betaling is succesvol afgerond en zal worden verwerkt. Bedankt.