Wij zijn gevestigd in Breda

Wij zijn Numbr.

Boekhouders in Breda

Numbr is een digitaal boekhoudkantoor. Daarom snappen we waar je als ondernemer behoefte aan hebt; een partner die begrijpelijk taal spreekt, uitstekend bereikbaar is en je boekhouding op tijd regelt. En precies dat is waar we goed in zijn. Je boekhouding uit handen geven voor een vast bedrag per maand? Vraag een offerte aan of lees meer over onze diensten.

Ondernemer in Breda.

Wij doen jouw boekhouding.

Heb je vragen?

Bel 043 234 02 03

Numbr een landelijk actief kantoor en ook actief in Breda. We zijn gespecialiseerd in het bieden van professionele boekhoud- en financiële diensten aan bedrijven in de regio. We hebben een team van ervaren en gekwalificeerde boekhouders die toegewijd zijn aan het helpen van onze klanten om hun financiële zaken op orde te houden.

Met onze jarenlange ervaring en expertise, bieden we een breed scala aan diensten aan ruim 250 ondernemers in heel Nederland. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun financiën altijd up-to-date en in overeenstemming met de wet zijn.

Meer weten over onze dienstverlening of snel een prijsindicatie ontvangen? Lees verder of vul direct het formulier in om vandaag nog een offerte te ontvangen.

"Ik sta voor je klaar als je vragen hebt."

Philippe Faut

Bedrijfsadviseur

Bedrijf in Breda?

Wij doen jouw boekhouding.

Wat we voor je doen.

We houden het graag eenvoudig.

We verzorgen een perfecte online boekhouding, doen tijdig de juiste belastingaangiften en geven je optimaal inzicht in je cijfers.

We verlonen je medewerkers, maken loonstroken op, houden contracten bij en zijn een eerste aanspreekpunt voor je medewerkers.

Numbr Debt icon

Debiteurenbeheer

We volgen je openstaande vorderingen proactief en persoonlijk op. Zo zorgen we voor een duurzame cashflow in je bedrijf en ben jij altijd in control.

Waarom kiezen voor Numbr

We werken op basis van vaste maandbedragen. Zo sta je niet voor verrassingen en is altijd alles goed geregeld. Zoek je een boekhouder in Breda? Maak kennis met Numbr.

Ryan Coppola, Coppola Media

Een digitaal boekhoudkantoor zoals het hoort. Ze zijn uitstekend bereikbaar, handelen snel en mijn boekhouding is altijd up-to-date. Ik heb er geen omkijken naar.

Vic D'Elfant, Hive Collective

Vanaf het eerste contact blinkt Numbr uit in haar professionele, moderne aanpak. Zaken worden snel opgepakt, duidelijk gecommuniceerd en er wordt meegedacht. Zeker een aanrader.

Bibi Hoedemakers, Social Icons

Ik heb mijn boekhouding vol vertrouwen uit handen gegeven en beveel Numbr ten zeerste aan voor wie op zoek is naar een hele goede boekhouder. Eentje die meedenkt en altijd klaar staat.

Lisa Jacobs, Lisa Jacobs Design

Numbr is zeer assertief en reageren altijd super snel op elke vraag die ik heb. Investeren in hun advies en expertise heeft zich terugbetaald op zoveel manieren.

Wat klanten zeggen
over ons.

Waar we het uiteindelijk allemaal voor doen, onze klanten. We zijn trots op wat we doen en zijn iedere dag op zoek naar beter. 

Toch nog vragen?

Laat ons je terugbellen.