WIj zijn gevestigd in Den Bosch

Wij zijn Numbr.

Boekhouders in Den Bosch.

Numbr is een digitaal boekhoudkantoor actief in Den Bosch. We spreken begrijpelijke taal en weten waar jij als ondernemer behoefte aan hebt. Daarom nemen wij je volledige administratie uit handen voor een vast bedrag per maand. Onze adviseurs helpen je bedrijf écht verder door een perfecte en tijdige verwerking van je boekhouding, belastingaangiften en loonadministratie. Vraag direct een offerte aan.

Ondernemer in Den Bosch?

Wij doen jouw boekhouding.

Philippe Faut is bedrijfsadviseur bij Numbr

Heb je vragen?

Bel 043 234 02 03

Boekhoudkantoor Numbr in ‘s-Hertogenbosch is gespecialiseerd in het bieden van professionele boekhoud- en financiële diensten aan bedrijven in heel Nederland. We hebben een team van ervaren en gekwalificeerde boekhouders die toegewijd zijn aan het helpen van onze klanten om hun financiële zaken op orde te houden.

Met onze jarenlange ervaring en expertise, bieden we een breed scala aan diensten, waaronder het opstellen van financiële rapporten, het geven van advies over financiële zaken en het bijhouden van boekhoudkundige administraties. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun financiën altijd up-to-date en in overeenstemming met de wet zijn.

Meer weten over onze dienstverlening of snel een prijsindicatie ontvangen? Lees verder of vul direct het formulier in om vandaag nog een offerte te ontvangen.

Philippe Faut is bedrijfsadviseur bij Numbr

"Ik help je graag verder."

Philippe Faut

Bedrijfsadviseur

Bedrijf in Den Bosch?

Wij doen jouw boekhouding.

Wat we voor je doen.

We houden het graag eenvoudig.

We verzorgen een perfecte online boekhouding, doen tijdig de juiste belastingaangiften en geven je optimaal inzicht in je cijfers.

We verlonen je medewerkers, maken loonstroken op, houden contracten bij en zijn een eerste aanspreekpunt voor je medewerkers.

Numbr Debt icon

Debiteurenbeheer

We volgen je openstaande vorderingen proactief en persoonlijk op. Zo zorgen we voor een duurzame cashflow in je bedrijf en ben jij altijd in control.

Waarom kiezen voor Numbr

Numbr verzorgt je boekhouding voor een vast bedrag per maand. Zo heb je altijd alles op tijd geregeld. Zoek je een boekhouder in Den Bosch? Maak kennis met Numbr.

Philippe Crescente, Phil Physics

Ze zijn snel, accuraat en altijd behulpzaam. Antwoord op een vraag krijg ik vrijwel meteen. Elke maand krijg ik een overzicht op een manier dat het zelfs voor mij begrijpelijk is.

Vic D'Elfant, Hive Collective

Vanaf het eerste contact blinkt Numbr uit in haar professionele, moderne aanpak. Zaken worden snel opgepakt, duidelijk gecommuniceerd en er wordt meegedacht. Zeker een aanrader.

Maarten van Heugten, Interly

Wij zijn zeer tevreden over de diensten van Numbr. Wij waren opzoek naar een partij die onze boekhouding uit handen neemt en adviseert op bedrijfsniveau, en die hebben we gevonden.​

Naomi Moonen, Minomi

Numbr is de orde in mijn chaos. Ze geven me regelmaat en inzicht in mijn cijfers zodat ik kan werken aan mijn bedrijf en de toekomst. Dat is voor mij enorm belangrijk.

Wat klanten zeggen
over ons.

Waar we het uiteindelijk allemaal voor doen, onze klanten. We zijn trots op wat we doen en zijn iedere dag op zoek naar beter. 

Toch nog vragen?

Laat ons je terugbellen.