WIj zijn gevestigd in Eindhoven

Wij zijn Numbr.

Boekhouders in Eindhoven.

Numbr helpt je bedrijf écht verder door een perfecte en tijdige verwerking van je boekhouding, belastingaangiften en loonadministratie. We spreken begrijpelijke taal en weten waar jij als ondernemer behoefte aan hebt. Daarom doen wij je volledige boekhouding voor een vast bedrag per maand. Vraag vandaag nog een offerte aan of lees meer over onze dienstverlening.

Ondernemer in Eindhoven?

Wij doen jouw boekhouding.

Joyce Lups is financieel adviseur bij Numbr

Heb je vragen?

Bel 043 234 02 03

Meer weten over onze dienstverlening of snel een prijsindicatie ontvangen? Lees verder of vul direct het formulier in om vandaag nog een offerte te ontvangen.

Na het invullen ontvang je een persoonlijke offerte per mail. Ook zal een adviseur van Numbr binnen 2 werkdagen contact met je opnemen om het voorstel toe te lichten. Je kunt dan ook direct al je vragen stellen.

Is het een match, dan gaan we direct voor je aan de slag.

Joyce Lups is financieel adviseur bij Numbr

"Ik sta voor je klaar als je vragen hebt."

Joyce Lups

Financieel adviseur

Bedrijf in Eindhoven?

Wij doen jouw boekhouding.

Wat we voor je doen.

We houden het graag eenvoudig.

We verzorgen een perfecte online boekhouding, doen tijdig de juiste belastingaangiften en geven je optimaal inzicht in je cijfers.

We verlonen je medewerkers, maken loonstroken op, houden contracten bij en zijn een eerste aanspreekpunt voor je medewerkers.

Numbr Debt icon

Debiteurenbeheer

We volgen je openstaande vorderingen proactief en persoonlijk op. Zo zorgen we voor een duurzame cashflow in je bedrijf en ben jij altijd in control.

Waarom kiezen voor Numbr

Numbr verzorgt je boekhouding volledig online in Moneybird. Zo heb je altijd en overal toegang tot je administratie. Zoek je een goede boekhouder in Eindhoven? Maak kennis met Numbr.

Philippe Crescente, Phil Physics

Ze zijn snel, accuraat en altijd behulpzaam. Antwoord op een vraag krijg ik vrijwel meteen. Elke maand krijg ik een overzicht op een manier dat het zelfs voor mij begrijpelijk is.

Ryan Coppola, Coppola Media

Een digitaal boekhoudkantoor zoals het hoort. Ze zijn uitstekend bereikbaar, handelen snel en mijn boekhouding is altijd up-to-date. Ik heb er geen omkijken naar.​

Bibi Hoedemakers, Social Icons

Ik heb mijn boekhouding vol vertrouwen uit handen gegeven en beveel Numbr ten zeerste aan voor wie op zoek is naar een hele goede boekhouder. Eentje die meedenkt en altijd klaar staat.

Lisa Jacobs, Lisa Jacobs Design

Numbr is zeer assertief en reageren altijd super snel op elke vraag die ik heb. Investeren in hun advies en expertise heeft zich terugbetaald op zoveel manieren.​

Wat klanten zeggen
over ons.

Waar we het uiteindelijk allemaal voor doen, onze klanten. We zijn trots op wat we doen en zijn iedere dag op zoek naar beter. 

Toch nog vragen?

Bel direct met een adviseur.