WIj zijn gevestigd in Heerlen

Wij zijn Numbr.

Boekhouders in Heerlen.

Numbr is een digitaal boekhoudkantoor actief in Heerlen. Daarom snappen we waar je als ondernemer behoefte aan hebt; een partner die begrijpelijk taal spreekt, uitstekend bereikbaar is en je boekhouding op tijd regelt. En precies dat is waar we goed in zijn. Je boekhouding uit handen geven voor een vast bedrag per maand? Vraag een offerte aan of lees meer over onze diensten.

Ondernemer in Heerlen?

Wij doen jouw boekhouding.

Heb je vragen?

Bel 043 234 02 03

Als moderne boekhouders bieden wij professionele diensten aan bedrijven en organisaties om hun financiële informatie bij te houden en te analyseren. Onze team van ervaren en gekwalificeerde boekhouders staat klaar om onze klanten te helpen hun financiële doelstellingen te bereiken.

Daarnaast biedt Numbr ook advies aan klanten over hoe ze hun financiën nog beter kunnen beheren en verbeteren. Dit omvat bijvoorbeeld het opstellen van een begroting, het bepalen van prijzen voor producten en diensten, of het identificeren van mogelijke besparingen. Dat maakt ons anders dan andere kantoren.

Numbr is hét boekhoudkantoor voor ondernemers in Heerlen. Meer weten over onze dienstverlening of snel een prijsindicatie ontvangen? Lees verder of vul direct het formulier in om vandaag nog een offerte te ontvangen.

"Ik help je graag verder."

Philippe Faut

Bedrijfsadviseur

Bedrijf in Heerlen?

Wij doen jouw boekhouding.

Wat we voor je doen.

We houden het graag eenvoudig.

We verzorgen een perfecte online boekhouding, doen tijdig de juiste belastingaangiften en geven je optimaal inzicht in je cijfers.

We verlonen je medewerkers, maken loonstroken op, houden contracten bij en zijn een eerste aanspreekpunt voor je medewerkers.

Numbr Debt icon

Debiteurenbeheer

We volgen je openstaande vorderingen proactief en persoonlijk op. Zo zorgen we voor een duurzame cashflow in je bedrijf en ben jij altijd in control.

Waarom kiezen voor Numbr

Je boekhouding geregeld voor een vast bedrag per maand? Maak kennis met Numbr, boekhoudkantoor in Heerlen. Uitstekend bereikbaar en altijd alles op tijd geregeld.

Philippe Crescente, Phil Physics

Ze zijn snel, accuraat en altijd behulpzaam. Antwoord op een vraag krijg ik vrijwel meteen. Elke maand krijg ik een overzicht op een manier dat het zelfs voor mij begrijpelijk is.

Vic D'Elfant, Hive Collective

Vanaf het eerste contact blinkt Numbr uit in haar professionele, moderne aanpak. Zaken worden snel opgepakt, duidelijk gecommuniceerd en er wordt meegedacht. Zeker een aanrader.

Bibi Hoedemakers, Social Icons

Ik heb mijn boekhouding vol vertrouwen uit handen gegeven en beveel Numbr ten zeerste aan voor wie op zoek is naar een hele goede boekhouder. Eentje die meedenkt en altijd klaar staat.

Naomi Moonen, Minomi

Numbr is de orde in mijn chaos. Ze geven me regelmaat en inzicht in mijn cijfers zodat ik kan werken aan mijn bedrijf en de toekomst. Dat is voor mij enorm belangrijk.

Wat klanten zeggen
over ons.

Waar we het uiteindelijk allemaal voor doen, onze klanten. We zijn trots op wat we doen en zijn iedere dag op zoek naar beter. 

Toch nog vragen?

Laat ons je terugbellen.