WIj zijn gevestigd in Nijmegen

Wij zijn Numbr.

Boekhouders in Nijmegen.

Numbr is een landelijk actief boekhoudkantoor actief in Nijmegen. We spreken begrijpelijke taal en weten waar jij als ondernemer behoefte aan hebt. Daarom nemen wij je volledige administratie uit handen voor een vast bedrag per maand. Onze adviseurs helpen je bedrijf écht verder door een perfecte en tijdige verwerking van je boekhouding, belastingaangiften en loonadministratie. Vraag direct een offerte aan.

Ondernemer in Nijmegen?

Wij doen jouw boekhouding.

Joyce Lups is financieel adviseur bij Numbr

Heb je vragen?

Bel 043 234 02 03

Vandaag starten met het aanpakken van je boekhouding? Maak kennis met de diensten van Numbr; volledig digitale bedrijfsadministraties voor bedrijven in Nijmegen.

Onze diensten omvatten o.a. het opstellen en beheren van balansen, winst- en verliesrekeningen en debiteuren- en crediteurenadministraties. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun boekhouding up-to-date en nauwkeurig is, zodat ze kunnen voldoen aan wettelijke verplichtingen en belastingregels. Daarnaast voorzien we je ook van advies over hoe je je financiën kunt beheren en verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het opstellen van een begroting, het bepalen van prijzen voor producten en diensten, of het identificeren van mogelijke besparingen.

Meer weten over onze dienstverlening of snel een prijsindicatie ontvangen? Lees verder of vul direct het formulier in om vandaag nog een offerte te ontvangen.

Joyce Lups is financieel adviseur bij Numbr

"Ik sta voor je klaar als je vragen hebt."

Joyce Lups

Financieel adviseur

Bedrijf in Nijmegen?

Wij doen jouw boekhouding.

Wat we voor je doen.

We houden het graag eenvoudig.

We verzorgen een perfecte online boekhouding, doen tijdig de juiste belastingaangiften en geven je optimaal inzicht in je cijfers.

We verlonen je medewerkers, maken loonstroken op, houden contracten bij en zijn een eerste aanspreekpunt voor je medewerkers.

Numbr Debt icon

Debiteurenbeheer

We volgen je openstaande vorderingen proactief en persoonlijk op. Zo zorgen we voor een duurzame cashflow in je bedrijf en ben jij altijd in control.

Waarom kiezen voor Numbr

Numbr verzorgt je boekhouding volledig online in Moneybird. Zo heb je altijd en overal toegang tot je administratie. Zoek je een goede boekhouder in Nijmegen? Maak kennis met Numbr.

Maarten van Heugten, Interly

Wij zijn zeer tevreden over de diensten van Numbr. Wij waren opzoek naar een partij die onze boekhouding uit handen neemt en adviseert op bedrijfsniveau, en die hebben we gevonden.

Vic D'Elfant, Hive Collective

Vanaf het eerste contact blinkt Numbr uit in haar professionele, moderne aanpak. Zaken worden snel opgepakt, duidelijk gecommuniceerd en er wordt meegedacht. Zeker een aanrader.

Bibi Hoedemakers, Social Icons

Ik heb mijn boekhouding vol vertrouwen uit handen gegeven en beveel Numbr ten zeerste aan voor wie op zoek is naar een hele goede boekhouder. Eentje die meedenkt en altijd klaar staat.

Lisa Jacobs, Lisa Jacobs Design

Numbr is zeer assertief en reageren altijd super snel op elke vraag die ik heb. Investeren in hun advies en expertise heeft zich terugbetaald op zoveel manieren.

Wat klanten zeggen
over ons.

Waar we het uiteindelijk allemaal voor doen, onze klanten. We zijn trots op wat we doen en zijn iedere dag op zoek naar beter. 

Toch nog vragen?

Laat ons je terugbellen.