WIj zijn gevestigd in Sittard

Wij zijn Numbr.

Boekhouders in Sittard.

Numbr helpt je bedrijf écht verder. Hoe we dat doen? Door een perfecte en tijdige verwerking van je boekhouding, belastingaangiften en loonadministratie. En niet onbelangrijk, we spreken begrijpelijke taal en weten waar jij als ondernemer behoefte aan hebt. Daarom doen wij je volledige boekhouding voor een vast bedrag per maand. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Ondernemer in Sittard?

Wij doen jouw boekhouding.

Philippe Faut is bedrijfsadviseur bij Numbr

Heb je vragen?

Bel 043 234 02 03

Meer weten over onze dienstverlening of snel een prijsindicatie ontvangen? Lees verder of vul direct het formulier in om vandaag nog een offerte te ontvangen.

Na het invullen ontvang je een persoonlijke offerte per mail. Ook zal een adviseur van Numbr binnen 2 werkdagen contact met je opnemen om het voorstel toe te lichten. Je kunt dan ook direct al je vragen stellen.

Is het een match, dan gaan we direct voor je aan de slag

Philippe Faut is bedrijfsadviseur bij Numbr

"Ik sta voor je klaar als je vragen hebt."

Philippe Faut

Bedrijfsadviseur

Bedrijf in Sittard?

Wij doen jouw boekhouding.

Wat we voor je doen.

We houden het graag eenvoudig.

We verzorgen een perfecte online boekhouding, doen tijdig de juiste belastingaangiften en geven je optimaal inzicht in je cijfers.

We verlonen je medewerkers, maken loonstroken op, houden contracten bij en zijn een eerste aanspreekpunt voor je medewerkers.

Numbr Debt icon

Debiteurenbeheer

We volgen je openstaande vorderingen proactief en persoonlijk op. Zo zorgen we voor een duurzame cashflow in je bedrijf en ben jij altijd in control.

Waarom kiezen voor Numbr

Numbr verzorgt je boekhouding voor een vast bedrag per maand. Zo heb je altijd alles op tijd geregeld. Zoek je een boekhouder in Sittard? Maak kennis met Numbr.

Philippe Crescente, Phil Physics

Ze zijn snel, accuraat en altijd behulpzaam. Antwoord op een vraag krijg ik vrijwel meteen. Elke maand krijg ik een overzicht op een manier dat het zelfs voor mij begrijpelijk is.

Vic D'Elfant, Hive Collective

Vanaf het eerste contact blinkt Numbr uit in haar professionele, moderne aanpak. Zaken worden snel opgepakt, duidelijk gecommuniceerd en er wordt meegedacht. Zeker een aanrader.

Bibi Hoedemakers, Social Icons

Ik heb mijn boekhouding vol vertrouwen uit handen gegeven en beveel Numbr ten zeerste aan voor wie op zoek is naar een hele goede boekhouder. Eentje die meedenkt en altijd klaar staat.

Luuk Jaspers, Luuk Jaspers Design

Het is erg prettig dat je een persoonlijke adviseur hebt die jou en je onderneming kent en proactief meedenkt over de toekomst. Ik zou niet meer zonder willen.

Wat klanten zeggen
over ons.

Waar we het uiteindelijk allemaal voor doen, onze klanten. We zijn trots op wat we doen en zijn iedere dag op zoek naar beter. 

Toch nog vragen?

Bel direct met een adviseur.