WIj zijn gevestigd in Venlo

Wij zijn Numbr.

Boekhouders in Venlo.

Numbr helpt je bedrijf in Venlo écht verder door een perfecte en tijdige verwerking van je boekhouding, belastingaangiften en loonadministratie. We spreken begrijpelijke taal en weten waar jij als ondernemer behoefte aan hebt. Daarom doen wij je volledige boekhouding voor een vast bedrag per maand. Vraag vandaag nog een offerte aan of lees meer over onze dienstverlening.

Ondernemer in Venlo?

Wij doen jouw boekhouding.

Heb je vragen?

Bel 043 234 02 03

Met Numbr kies je voor kwaliteit. Onze goed opgeleide boekhouders zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en werken enkel met de modernste systemen. Dat werkt niet alleen prettiger, het werkt ook een stuk efficiënter. Hierdoor kunnen we onze klanten beter, sneller en voordeliger ondersteunen op het gebied van boekhouding, financieel advies en fiscaliteiten.

Wij leveren onze diensten voor een vast bedrag per maand en staan bekend om onze transparante en duidelijke communicatie. Wij zijn altijd bereikbaar voor onze klanten en staan open voor vragen en opmerkingen. Kortom, door voor ons te kiezen kies je voor een professionele, betrouwbare en toegankelijke partner op het gebied van boekhouding.

Meer weten over onze dienstverlening of snel een prijsindicatie ontvangen? Lees verder of vul direct het formulier in om vandaag nog een offerte te ontvangen.

"Ik help je graag verder."

Philippe Faut

Bedrijfsadviseur

Bedrijf in Venlo?

Wij doen jouw boekhouding.

Wat we voor je doen.

We houden het graag eenvoudig.

We verzorgen een perfecte online boekhouding, doen tijdig de juiste belastingaangiften en geven je optimaal inzicht in je cijfers.

We verlonen je medewerkers, maken loonstroken op, houden contracten bij en zijn een eerste aanspreekpunt voor je medewerkers.

Numbr Debt icon

Debiteurenbeheer

We volgen je openstaande vorderingen proactief en persoonlijk op. Zo zorgen we voor een duurzame cashflow in je bedrijf en ben jij altijd in control.

Waarom kiezen voor Numbr

Numbr verzorgt je boekhouding voor een vast bedrag per maand. Zo heb je altijd alles geregeld zonder verrassingen achteraf. Zoek je een boekhouder in Venlo? Maak kennis met Numbr.

Luuk Jaspers, Luuk Jaspers Design

Het is erg prettig dat je een persoonlijke adviseur hebt die jou en je onderneming kent en proactief meedenkt over de toekomst. Ik zou niet meer zonder willen.

Vic D'Elfant, Hive Collective

Vanaf het eerste contact blinkt Numbr uit in haar professionele, moderne aanpak. Zaken worden snel opgepakt, duidelijk gecommuniceerd en er wordt meegedacht. Zeker een aanrader.

Bibi Hoedemakers, Social Icons

Ik heb mijn boekhouding vol vertrouwen uit handen gegeven en beveel Numbr ten zeerste aan voor wie op zoek is naar een hele goede boekhouder. Eentje die meedenkt en altijd klaar staat.

Maarten van Heugten, Interly

Wij zijn zeer tevreden over de diensten van Numbr. Wij waren opzoek naar een partij die onze boekhouding uit handen neemt en adviseert op bedrijfsniveau, en die hebben we gevonden.

Wat klanten zeggen
over ons.

Waar we het uiteindelijk allemaal voor doen, onze klanten. We zijn trots op wat we doen en zijn iedere dag op zoek naar beter. 

Toch nog vragen?

Laat ons je terugbellen.