Profiteer van 3 maanden 20% korting!
Vraag direct een offerte aan.

Snel een prijsindicatie?

Ontvang direct een offerte.

Joyce Lups is financieel adviseur bij Numbr

Heb je vragen?

Om je snel een indicatie te geven van de kosten van het uitbesteden van je boekhouding brengen we graag vrijblijvend een offerte uit. Vul het formulier in om vandaag nog een offerte te ontvangen.

Na het invullen ontvang je een persoonlijke offerte per mail. Ook zal een adviseur van Numbr binnen 2 werkdagen contact met je opnemen om het voorstel toe te lichten. Je kunt dan ook direct al je vragen stellen.

Is het een match, dan gaan we direct voor je aan de slag.

"Ik sta voor je klaar als je vragen hebt."

Philippe Faut

Bedrijfsadviseur

Snel een offerte?

Aanvragen in 1 minuut.

Een goede boekhouder.

Doet meer dan je boekhouding.

Numbr is een landelijk actief boekhoudkantoor. We spreken begrijpelijke taal en weten waar jij als ondernemer tegenaan loopt. Daarom nemen wij je volledige administratie uit handen voor een vast bedrag per maand. Onze adviseurs helpen je bedrijf écht verder door een perfecte en tijdige verwerking van je boekhouding, belastingaangiften, loonadministratie en debiteurenbeheer. Ontzorgd ondernemen? Vraag vandaag nog een offerte aan.

Waarom kiezen voor Numbr

Je boekhouding uitbesteden is een goede investering in jezelf en je bedrijf. Met een boekhouder bespaar je niet alleen kosten maar houd je ook een hoop tijd over voor andere werkzaamheden.

Veelgestelde vragen.

Handig om te weten.

Wat doet een boekhouder precies?

Numbr verzorgt je volledige administratie. Dat betekent dat we de boekhouding verzorgen, alle aangiften doen en eventueel medewerkers verlonen of openstaande facturen opvolgen. Je hebt nergens meer omkijken naar.

Is boekhouden op papier een goed idee?

Nee, absoluut niet. Een boekhouding in een boekhoudprogramma is vele malen betrouwbaarder en efficiënter dan een boekhouding op papier of in Excel. Niet voor niets verwerken wij dus enkel volledig digitale administraties. Wel zo betrouwbaar.

Heb ik een boekhouder of accountant nodig?

Een boekhouder is in de meeste gevallen precies wat je nodig hebt. Deze verwerkt de volledige administratie, doet de aangiften en maakt het jaarwerk op. Meer weten? We schreven een blog over de verschillen tussen een boekhouder en accountant.

Wat kost een boekhouder?

De kosten van een boekhouder hangen van verschillende factoren af, waaronder rechtsvorm en bedrijfsactiviteiten. Wil je vrijblijvend een inschatting ontvangen van de kosten? Vraag dan hierboven volledig vrijblijvend een offerte aan.

Wat moet ik nog zelf doen?

Als je je boekhouding uitbesteed blijf je zelf facturen en offertes versturen naar klanten. Deze lever je samen met inkomende bonnetjes aan bij je vaste adviseur. Zo is je administratie altijd up-to-date. En de rest, dat regelen wij.

Waar moet ik op letten bij mijn keuze?

Iedere boekhouder kan (als het goed is) je boekhouding doen. Wij ondersteunen je echter ook bij zaken zoals o.a. pensioen, verzekeringen, personeel en ondernemersadvies. Zonder extra kosten. Neem dat mee zodra je gaat vergelijken.

Zijn jullie kosten aftrekbaar?

Jazeker. De kosten die je maakt voor een boekhouder zijn aftrekbaar van de winst, hierover betaal je dus geen belasting. Onderaan de streep kost onze dienstverlening je dus niet alleen een stuk minder hoofdpijn, maar ook nog eens minder geld.

Hoe snel kunnen jullie voor me aan de slag?

Dat kan heel snel. Na een getekende opdrachtbevestiging gaan we direct voor je aan de slag. We plannen een intake om alles te bespreken waarna je binnen één week al kunt overstappen naar ons kantoor. Wij regelen de verdere overstap voor je.

Heb je toch nog vragen?

Laat ons je bellen.

Vraag een offerte aan.

Gelukt!

Het formulier is succesvol verstuurd en zal worden verwerkt. Bedankt.

Afspraak gepland!

Je afspraak is succesvol ingepland. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging.

Betaling gelukt!

Je betaling is succesvol afgerond en zal worden verwerkt. Bedankt.