Wij zijn Numbr.

Aangenaam.

Wij zijn ervan overtuigd dat een perfecte boekhouding bijdraagt aan een succesvolle onderneming. Meer tijd voor je klanten, altijd en overal inzicht in je cijfers en een hoop minder kopzorgen? Maak kennis met Numbr.

We helpen je écht verder.

Door inzicht in wat er toe doet.

Numbr is opgericht door mensen met jarenlange ervaring op het gebied van ondernemen, financiën en bedrijfsadvies. Daarom weten we als geen ander wat je als ondernemer nodig hebt en gaan we verder waar anderen stoppen. Zo verzorgen we niet alleen je boekhouding, maar verlonen we ook je medewerkers en volgen we openstaande facturen voor je op.

Eén plek voor al je vragen omtrent ondernemen, dat is onze kracht.

Handtekening Numbr

Wie zijn wij?

Numbr is een digitaal boekhoudkantoor voor ondernemers.  We werken voor klanten door heel Nederland, van kleine tot middelgrote ondernemingen, mét of zonder personeel. Dat doen we met een team van gedreven specialisten die iedere dag net die stap extra zetten. Hoe wij ons werk doen hebben we vastgelegd is onze waarden.

We zijn ondernemend.

Bij Numbr snappen we waar je als ondernemer tegenaan loopt. We zijn het tenslotte zelf ook. En dat nemen we mee in onze dienstverlening. We denken proactief mee bij belangrijke beslissingen die je als ondernemer op dagelijkse basis moet maken. Daarom staan onze adviseurs altijd voor je klaar, zonder extra kosten.

We zijn slim.

We maken gebruik van de slimste software op de markt. Hiermee automatiseren we repetitieve taken zoveel mogelijk en werken we volledig digitaal. Zo houden we tijd over om je optimaal te adviseren. Daarnaast hebben onze adviseurs de vrijheid om te werken waar ze willen, wat past binnen de filosofie van het nieuwe werken.

We zijn eerlijk.

Eerlijkheid is voor ons bedrijf enorm belangrijk, ook al is het soms niet het leukste onderdeel van ons werk. Als klant heb je nu eenmaal recht op het best mogelijke advies, ook als dat niet direct is wat je graag wilt horen. Onze adviseurs zullen je dus altijd aanraden wat het best is voor jou en je bedrijf. Dat mag je van een goede partner verwachten.

We zijn transparant.

We houden zelf ook niet van verrassingen, daarom communiceren we altijd vooraf wat je van ons mag verwachten. Dat stelt je in staat om als ondernemer de beste keuzes te maken. Loopt er iets niet soepel of ben je niet tevreden? Laat ons dat dan vooral weten, dat helpt ons om het iedere dag een beetje beter te doen.

Openstaande vacatures.

Kom jij ons team versterken?

Assistent accountant / Boekhouder

Als financieel adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor je eigen klantenportefeuille. Je doet de boekhouding, loonadministratie en stelt indien nodig jaarwerk op.

Administratief medewerker

Als administratief medewerker ondersteun je onze adviseurs bij de gebruikelijke administratieve werkzaamheden op kantoor. Je bent dus een echte duizendpoot.

Open sollicitatie

Bij Numbr zijn we altijd op zoek naar talent. Staat er geen vacature open die bij je past maar wil je ons graag overtuigen? Stuur dan gerust vrijblijvend je CV en motivatie naar ons op.

Meer informatie over een vacature?

We vertellen je natuurlijk graag waarom werken bij Numbr zo leuk is. Voor meer informatie kun je het beste even een mail sturen naar [email protected].

Wil je kennismaken?

Laat een adviseur je bellen.

Vraag een offerte aan.

Gelukt!

Het formulier is succesvol verstuurd en zal worden verwerkt. Bedankt.

Afspraak gepland!

Je afspraak is succesvol ingepland. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging.

Betaling gelukt!

Je betaling is succesvol afgerond en zal worden verwerkt. Bedankt.