We zoeken versterking van ons team!
Assistent accountant / Boekhouder

Artikel

Wat je als ondernemer moet weten over de KOR.

Ben je startende ondernemer of heb je niet veel omzet? Dan kan de kleineondernemersregeling (KOR) mogelijk interessant zijn. In dit artikel lees je de voor- en nadelen van deze regeling en ontdek je of deze voor jouw onderneming interessant is.

Lees verder
Partner

De voordelen van een Moneybird boekhouder.

Als een van de weinige kantoren werken we bij Numbr enkel met Moneybird. We vinden het namelijk belangrijk dat niet alleen wij maar ook onze klanten efficiënt en productief kunnen werken. Meer over deze keuze lees je in dit artikel.

Lees verder
Artikel

De verschillende rechtsvormen uitgelegd.

Bij het starten van een onderneming is het van belang om te kiezen voor de juiste rechtsvorm. Deze keuze heeft namelijk gevolgen voor onder meer je aansprakelijkheid en administratieve verplichtingen. In dit artikel leggen we de belangrijkste verschillen uit.

Lees verder
Artikel

Je eenmanszaak omzetten naar bv doe je zo.

Het omzetten van een eenmanszaak naar een bv is voor veel ondernemers een grote stap. In dit artikel lees je wat de voordelen zijn van het omzetten van je onderneming, hoe je dit stap voor stap aanpakt en hoe de adviseurs van Numbr je hierbij kunnen helpen.

Lees verder
Artikel

Het belang van effectief debiteurenbeheer.

Debiteurenbeheer, niet de favoriete bezigheid van menig ondernemer. Toch levert een effectief debiteurenbeleid veel voordelen op. Denk aan een betere cashflow en meer financiële stabiliteit. Maar hoe pas je het doeltreffend toe? Dat lees je in dit artikel.

Lees verder
Geen artikelen meer
Meest gelezen
Wat klanten zeggen

Meer weten over Numbr?

Neem vrijblijvend contact op.

Vraag een offerte aan.

Gelukt!

Het formulier is succesvol verstuurd en zal worden verwerkt. Bedankt.

Afspraak gepland!

Je afspraak is succesvol ingepland. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging.

Betaling gelukt!

Je betaling is succesvol afgerond en zal worden verwerkt. Bedankt.