De voordelen van een Moneybird boekhouder.

Als één van de weinige boekhoudkantoren in Nederland werken we bij Numbr enkel met Moneybird. Moneybird is erg populair onder zzp’ers en mkb-bedrijven, maar wordt door grote boekhoudkantoren nog zelden gebruikt. De keuze voor een Moneybird boekhouder ligt weliswaar niet direct voor de hand, maar is als ondernemer wel een hele logische.

Goede software staat namelijk aan de basis van iedere moderne onderneming. Door gebruik te maken van Moneybird kies je voor boekhoudsoftware van Nederlandse bodem die innovatief, veilig en gebruiksvriendelijk is. In dit artikel lees je waarom het ook voor jou een goede keuze is en ontdek je de voordelen van een Moneybird boekhouder voor je onderneming.

Wat doet een Moneybird boekhouder precies?

De werkzaamheden van een Moneybird boekhouder zoals Numbr zijn in principe hetzelfde als die van andere boekhouders en accountants die met andere software werken. Zo verwerken we onder meer je complete boekhouding, verzorgen we de belastingaangiften en maken we de jaarrekening op. Het verschil zit dan ook met name in de manier van werken en communiceren. Klanten van Numbr werken via Moneybird naadloos samen met hun persoonlijke adviseur. Zo kunnen ze via de website en mobiele app eenvoudig documenten aanleveren, vragen stellen en hun cijfers raadplegen.

“Moneybird werkt intuïtief en is slim ingedeeld zodat je ook als ondernemer snel en makkelijk de juiste informatie vind.”

Waarom je kiest voor een Moneybird boekhouder

Moneybird is de meest innovatieve boekhoudsoftware van Nederland. Niet verrassend dus dat steeds meer ondernemer de voordelen ontdekken van een Moneybird boekhouder. De belangrijkste zetten we hieronder voor je op een rij.

Overal toegang tot je volledige boekhouding
Bij veel grote boekhoudkantoren heb je geen of slechts beperkt inzicht in hoe je er financieel voor staat. Je ontvangt maandelijks een overzicht per mail of krijgt toegang tot een klantportaal waar je beknopte gegevens kunt raadplegen. Niet handig, want er schuilt zeer waardevolle informatie in je boekhouding. Denk hierbij aan winstmarges, inkoopprijzen en te reserveren belastingen. Bij een Moneybird boekhouder heb je wél altijd en overal toegang tot je volledige boekhouding. Jouw cijfers en alle gegevens zijn eenvoudig te raadplegen via de website en mobiele app.

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk
Klassieke boekhoudkantoren maken met name gebruik van traditionele boekhoudsoftware als Exact, Twinfield en Afas. Dit zijn zeer krachtige programma’s met enorm veel functionaliteiten die voornamelijk handig zijn voor professionals. Moneybird daarentegen werkt intuïtief en is slim ingedeeld zodat je ook als ondernemer snel en makkelijk de juiste informatie vind. 

Een pakket dat alles biedt wat je nodig hebt
Dat Moneybird niet zo complex is als traditionele boekhoudsoftware wil niet zeggen dat het niet beschikt over zeer innovatieve functies. Integendeel, als klant van Numbr heb je dankzij Moneybird de beschikking over alle tools die je als moderne ondernemer nodig hebt. Denk aan eenvoudig klantbeheer, een ingebouwd betaal- en facturatiesysteem en een realtime koppeling met je bankrekening. En heb je een nieuwe potentiële klant? Dan gebruik je Moneybird om een offerte te versturen en rechtsgeldig te ondertekenen.

Je boekhouding uitbesteden aan Numbr

In Moneybird kun je als startende ondernemer prima zelf je boekhouding doen. Toch zul je merken dat dit op den duur best veel tijd kost. Belastingregels uitzoeken, aangiften indienen en jaarwerk opstellen kosten zomaar uren werk. Tijd die je ook had kunnen besteden aan je onderneming.

Herkenbaar? Maak kennis met Numbr. Of je je boekhouding nu in Moneybird doet of nog niet, wij staan voor je klaar. Je boekhouding wordt bij ons verzorgd door je persoonlijke adviseur en Moneybird boekhouder waar je ook terecht kunt met al je vragen. Op die manier heb je nergens meer omkijken naar en kun jij je volledig focussen op de groei van je bedrijf. Liever eerst zelf aan de slag? Profiteer dan van maar liefst 4 maanden gratis Moneybird via onze partnerlink.

Je boekhouding uitbesteden?

Vraag een offerte aan.

Vraag een offerte aan.

Gelukt!

Het formulier is succesvol verstuurd en zal worden verwerkt. Bedankt.

Afspraak gepland!

Je afspraak is succesvol ingepland. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging.

Betaling gelukt!

Je betaling is succesvol afgerond en zal worden verwerkt. Bedankt.