Artikel

In 7 stappen de boekhouding van je bv op orde.

Als bv is het bijhouden van een gedegen boekhouding essentieel. Het is niet alleen wettelijk verplicht maar geeft je ook financieel inzicht. Maar waar moet een goede boekhouding eigenlijk allemaal aan voldoen? Je ontdekt het in dit artikel.

Lees verder
Artikel

Belastingen voor webshops: dit moet je weten.

Heb jij een webshop? Dan is het goed om te weten welke belastingregels voor jou van toepassing zijn. In dit artikel lees je onder meer het verschil tussen binnenlandse en buitenlandse btw en ontdek je of je ondernemer bent voor de inkomstenbelasting.

Lees verder
Artikel

Wat je als ondernemer moet weten over de KOR.

Ben je startende ondernemer of heb je niet veel omzet? Dan kan de kleineondernemersregeling (KOR) mogelijk interessant zijn. In dit artikel lees je de voor- en nadelen van deze regeling en ontdek je of deze voor jouw onderneming interessant is.

Lees verder
Partner

De voordelen van een Moneybird boekhouder.

Als een van de weinige kantoren werken we bij Numbr enkel met Moneybird. We vinden het namelijk belangrijk dat niet alleen wij maar ook onze klanten efficiënt en productief kunnen werken. Meer over deze keuze lees je in dit artikel.

Lees verder
Artikel

De verschillende rechtsvormen uitgelegd.

Bij het starten van een onderneming is het van belang om te kiezen voor de juiste rechtsvorm. Deze keuze heeft namelijk gevolgen voor onder meer je aansprakelijkheid en administratieve verplichtingen. In dit artikel leggen we de belangrijkste verschillen uit.

Lees verder
Artikel

Je eenmanszaak omzetten naar bv doe je zo.

Het omzetten van een eenmanszaak naar een bv is voor veel ondernemers een grote stap. In dit artikel lees je wat de voordelen zijn van het omzetten van je onderneming, hoe je dit stap voor stap aanpakt en hoe de adviseurs van Numbr je hierbij kunnen helpen.

Lees verder
Artikel

Het belang van effectief debiteurenbeheer.

Debiteurenbeheer, niet de favoriete bezigheid van menig ondernemer. Toch levert een effectief debiteurenbeleid veel voordelen op. Denk aan een betere cashflow en meer financiële stabiliteit. Maar hoe pas je het doeltreffend toe? Dat lees je in dit artikel.

Lees verder
Artikel

5 redenen om je boekhouding uit te besteden.​

Als ondernemer heb je het razend druk. Natuurlijk wil je doen waar je goed in bent, maar je zult tijd vrij moeten maken voor bijvoorbeeld de administratie. Daarom is het uitbesteden van je boekhouding een goed idee. We leggen je graag uit waarom.

Lees verder
Artikel

Wat kost een boekhouder precies?

Je wilt je boekhouding uitbesteden, maar wat gaat dat kosten? Een veelgestelde vraag die we graag voor je beantwoorden. In dit artikel lees je meer over de kosten van een boekhouder en lichten we de grootste verschillen in prijs toe.

Lees verder
Artikel

Heb je een boekhouder of accountant nodig?

Wat is precies het verschil tussen een boekhouder en een accountant? En welke van de twee heb je als ondernemer precies nodig? Een begrijpelijke vraag die veel ondernemers zichzelf stellen. We leggen het je uit in dit artikel.

Lees verder
Artikel

Hoe kies je de juiste boekhouder?

Een boekhouder, wat doet die nu precies? En wat levert me dat als ondernemer op? Zo maar twee vragen die we vaak te horen krijgen. We leggen het je graag uit in dit artikel. Lees wat we voor je doen, wat het kost en wat het je oplevert.

Lees verder
Artikel

Begroten en budgetteren als ondernemer.​

Waar gaat je geld naartoe? Door te begroten en budgetten te maken houd je meer overzicht over het financieel reilen en zeilen binnen je bedrijf en houd je als ondernemer de controle. Maar hoe doe je dit eigenlijk op een goede manier?

Lees verder
Artikel

Eerste hulp bij starten van een bedrijf.

Je hebt besloten voor jezelf te beginnen. Goed bezig! Maar wat komt er allemaal op je af? Geen zorgen, wij helpen je. In dit artikel leggen we je uit waar je aan moet denken en over welke zaken je moet hebben nagedacht voordat je start.

Lees verder

Meer weten over Numbr?

Neem vrijblijvend contact op.

Vraag een offerte aan.

Gelukt!

Het formulier is succesvol verstuurd en zal worden verwerkt. Bedankt.

Afspraak gepland!

Je afspraak is succesvol ingepland. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging.

Betaling gelukt!

Je betaling is succesvol afgerond en zal worden verwerkt. Bedankt.